Αναζήτηση

Search medexhellas.gr
Highlights

Εκθεση CosmoEstetica Θεσσαλονίκη Οκτώβριος 2008 Γκαλερί

EXPO 1

EXPO 2

EXPO 3

Πληροφορίες Επικοινωνίας
medex
MEDEX Hellas

Θεσσαλονίκη
Λαγκαδάς - Π. Μελά 27
Τηλ. 23940 25821
Κιν.: 6945 257835


Email: medexhellas@gmail.com

ΝΕΟ: Mesofiller
Συστατικά Μεσοθεραπείας MEDEX
Mesopistols
Μεσοθεραπεία με dermarollers

Γνωρίστε την…

Η μεσοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελάχιστα παρεμβατικές αισθητικές τεχνικές, στην οποία τα προϊόντα εισέρχονται απευθείας στην βασική στιβάδα του δέρματος και παρακάμπτουν τις χειρουργικές τεχνικές. Είναι η μέθοδος έγχυσης μικρών ποσοτήτων υαλουρονικού οξέως, βιταμινών, καφεΐνης, γλυκολικού οξέος και διμεθυλαμινοαιθανόλης σε βάθος ένα έως δύο χιλιοστά στο δέρμα τελείως ανώδυνα και ακίνδυνα.

Τα πολύτιμα συστατικά που η επιδερμίδα ως προστατευτικός μηχανισμός δεν επιτρέπει να εισχωρήσουν μέσω της επάλειψης, μεταφέρονται τώρα με την μεσοθεραπεία medex απευθείας στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να δώσουμε στο δέρμα μας τα συστατικά εκείνα μεταξύ άλλων που ο οργανισμός μας μετά την ηλικία των 25 έχει παύσει να παράγει.

Η εφαρμογή γίνεται με την βοήθεια μίας συσκευής (mesopistol) στην οποία ρυθμίζεται το επιθυμητό βάθος και ταχύτητα. Δεν ματώνει και δεν πονάει επειδή εισχωρούμε επιδερμικά -σχεδόν ανεπαίσθητα. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας.

Άλλωστε διεισδύσεις σε μεγαλύτερο βάθος είναι ανώφελες διότι τότε τα συστατικά απορροφούνται σε μεγάλο βαθμό από τον οργανισμό και δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε μακροπρόθεσμα διότι λειτουργεί θεραπευτικά, προληπτικά και αθροιστικά.

mesotherapy

 • Παρατηρούμε επαναφορά της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος, λείανση των μικρών ρυτίδων και πάχυνση της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο(ακόμη και στην περιοχή των ματιών), σε λαιμό και ντεκολτέ.
 • Αποτρέπει την εμφάνιση μελλοντικών γεροντικών ή ορμονικών κηλίδων.

Δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί ομοίως και έτσι παρατηρούμε σε μερικές περιπτώσεις τα αποτελέσματα να είναι εμφανή μετά το τέλος των εφαρμογών.

Δεν καταπολεμά τις βαθιές ρυτίδες, μπορεί όμως να επιμηκύνει χρονικά τα αποτελέσματα των εμφυτευμάτων και να τα διατηρήσει έως και σε διπλάσιο χρόνο από τον προβλεπόμενο.Μη διασταυρωμένο Υαλουρονικό οξύ υψηλότατης συμπύκνωσης, αποτελεσματικό όπως το Filler, αλλά και θεραπευτικό διότι αυξάνει τοπικά την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ώστε να έχουμε όχι μόνο ένα άμεσο, οπτικό αποτέλεσμα, αλλά την εξαφάνιση της ρυτίδας δια της αυτοθεραπείας, χωρίς κινδύνους δημιουργίας κοκκιωμάτων.

Συστατικά Μεσοθεραπείας MEDEX

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική και ο τρόπος να μεταφέρουμε τα υλικά στο δέρμα μας, αλλά για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών. Τα κριτήρια για την επιλογή μας είναι η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ και η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

Όσο μεγαλύτερη είναι η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ και η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ των υλικών τόσο καλύτερα και τα αποτελέσματα. Τα συστατικά Μεσοθεραπείας MEDEX διαθέτουν την μεγαλύτερη και ιδανικότερη συμπύκνωση στην πιο αγνή μορφή τους, χωρίς πρόσθετες ουσίες και συντηρητικά χάρη στη μοναδική συσκευασία σε φιαλίδια μιας χρήσης με κενό αέρος προς αποφυγή κάθε παρενέργειας και επιπλοκής. Άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε το εμφιαλωμένο νερό για πόση παρά το νερό της βρύσης το οποίο εμπεριέχει χλώριο και άλλα συντηρητικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το υαλουρονικό οξύ της MEDEX έχει μία περιεκτικότητα 20 mg/ml (20 μικρογραμμάρια ανά χιλιοστό του λίτρου), η οποία είναι η μεγαλύτερη αναλογία στην παγκόσμια αγορά και αναγράφεται στη ετικέτα, όπως και η ημερομηνία λήξης. Είναι αυτονόητο ότι συστατικά με χαμηλή περιεκτικότητα δεν διαθέτουν την ίδια ποιότητα και δύναμη όπως της υψηλής συμπύκνωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα της MEDEX αξιολογήθηκαν ως ιδιαίτερα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας βάσει του πρωτοκόλλου VS-Protokollen και προτείνονται από διεθνής φήμης ειδικούς μεσοθεραπευτές όπως:

 • Dr. A. Kalli πρόεδρος των μεσοθεραπευτών ιατρών Αμερικής.

 • Dr. h Adelson, member of the Association of Medicine and Aestetic Mesotherapy.

Η Μεσοθεραπεία αντικαθιστά μη παραγόμενες πλέον ουσίες από τον οργανισμό και λειτουργεί θεραπευτικά, προληπτικά και αθροιστικά.

Τέλος, οφείλουμε να διαχωρίσουμε τα προϊόντα Μεσοθεραπείας σε ενέσιμα και μη ενέσιμα (ιοντοφόρεσης: χρήση ηλεκτρικών κυμάτων για τη μεταφορά ουσιών κάτω από το δέρμα). Η διαφορά τους έγκειται στην χρήση τους, στην δομή τους και οπωσδήποτε στη μεγάλη διαφορά κόστους παραγωγής. Τα προϊόντα της MEDEX προορίζονται για αποκλειστικά ενέσιμη χρήση (ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα συστατικά εισχωρούν στη βασική στοιβάδα του δέρματος), φέρουν την αναλογία της δραστικής ουσίας σε mg/ml και ημερομηνία λήξης (όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία) είναι μίας χρήσης και δεν διατηρούνται στο ψυγείο πριν και μετά το άνοιγμά τους εν αντιθέσει με αυτά της ιοντοφόρεσης και τα παραγόμενα εκτός Ευρώπης, που δεν έχουν τέτοια χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις είτε από άγνοια είτε για λόγους αισχροκέρδειας, δε γίνεται ο διαχωρισμός, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε πλήθος καταγγελιών για παραπλάνηση του καταναλωτή.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 αποκαλύφθηκε μεγάλο σκάνδαλο όταν διοχετεύθηκαν στην αγορά εμφυτεύματα στήθους παραγόμενα από βιομηχανική σιλικόνη αντί της ιατρικής, με το σκεπτικό: σιλικόνη και η μία, σιλικόνη και η άλλη. Αποτέλεσμα σοβαρές παρενέργειες στην υγεία του καταναλωτή και όλα αυτά στο βωμό του μεγάλου κέρδους.

Προϊόντα Μεσοθεραπειας τα οποία δεν αναγράφουν τις δραστικές ουσίες σε mg ανά ml μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι οι ουσίες αυτές είναι σε ελάχιστη έως σχεδόν σε μηδαμινή ποσότητα εντος του σκευάσματος. Το γεγονός ότι και με αυτά τα προϊόντα παρατηρούμε μια μικρή καλυτέρευση τις επιδερμίδας, οφείλεται στον ελεγχόμενο μικροτραυματισμό δια της βελόνας και στην επακόλουθη διαδικασία επούλωσης του δέρματος. Αποτέλεσμα το οποίο επιτυγχάνεται και χωρίς προϊόντα.


Τα συστατικά της MEDEX είναι ξεχωριστά εμφιαλωμένα και ο μεσοθεραπευτής σας κάνει την πρόσμιξη των υλικών ανάλογα με το πρόβλημα της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό Οξύ | Ενυδάτωση

Είναι ένας πολυσακχαρίτης (υδατάνθρακας), βασικό συστατικό του οργανισμού μας, ο οποίος μαζί με πρωτεΐνες έχει την δυνατότητα να δεσμεύσει μεγάλη ποσότητα νερού στο δέρμα.

H ιδανική πυκνότητα του υαλουρονικού οξέος στην μεσοθεραπεία είναι 20mg/ml. Μία μικρότερη πυκνότητα δεν επαρκεί να ενεργοποιήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 • Φυσικό συστατικό του δέρματος.
 • Ενεργητικός παράγοντας σύνθεσης νερού και ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος.
 • Ενεργοποιεί την παραγωγή ινοβλαστών που ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Με καινούριο κολλαγόνο και ελαστίνη το δέρμα μας γίνεται πιο ελαστικό και ενυδατωμένο

 

DMAE (Dimethylaminoethanol) | Σύσφιξη

Το DMAE είναι ένα προϊόν το οποίο υπάρχει στον οργανισμό μας. Το παράγωγο αυτό του οργανισμού μας βοηθάει στην ανθεκτικότητα της μεμβράνης των κυττάρων, εμποδίζει την γήρανση όπως και την αποικοδόμηση των κυττάρων.

Το DMAE είναι ένα δυνατό αντιοξειδωτικό μέσο, προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη από τις ελεύθερες ρίζες, έχει ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων και επιτυγχάνει ένα “lifting” στο πρόσωπο χωρίς χειρουργική επέμβαση. Παράλληλα βοηθάει στην καταπολέμηση της παραγωγής του ένζυμου Tyrosinase ενάντια της διχρωμίας του δέρματος.

 • Σύσφιξη της επιδερμίδας
 • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
 • Αυξάνει το όριο ζωής των κυττάρων.
 • Αποτρέπει την εμφάνιση γεροντικών ή ορμονικών κηλίδων.

Μεσο-Πολυβιταμίνες | Πάχυνση

Οι βιταμίνες που χρησιμοποιούνται στην μεσοθεραπεία είναι οι εξής:
A, C, E και B

Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη Α επιταχύνει την διαίρεση των δερματικών κυττάρων και αποτρέπει την υπερκεράτωση της επιδερμίδας.

Βιταμίνη C + E: Είναι βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Βιταμίνη Β (1,2,3,5,6): Έχει θετική επίδραση στα νεύρα και στους
μύες του δέρματος.

 • Βοηθούν στην διατήρηση του πάχους της επιδερμίδας
 • Περιέχουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες
 • Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου

Καφεΐνη | Ενεργοποίηση μικροκυκλοφοριακού

Η καφεΐνη έχει μια θετική επίδραση στην μικροκυκλοφορία του αίματος των τριχοειδών αγγείων. Σε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα στους καπνιστές τα τριχοειδή αγγεία δεν αιματώνονται κανονικά με αποτέλεσμα να έχουμε χλωμό και άτονο δέρμα.

Μέσω της έγχυσης που γίνεται στην βασική στοιβάδα του δέρματος,
η καφεΐνη ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και το δέρμα αποκτά
ένα υγιές χρώμα.

 • Ενεργοποιεί το μικροκυκλοφορικό
  (μείωση μαύρων κύκλων ματιών)
 • Χαρίζει ένα υγιές, ροδαλό χρώμα στο δέρμα
 • Ιδανική στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Γλυκολικό Οξύ | Σταθερότητα κύκλου απόπτωσης

Με την έγχυση του Γλυκολικού οξέος δίνεται το έναυσμα στον οργανισμό να παράξει νέα επιδερμικά κύτταρα.

 • Ενεργοποιεί την παραγωγή ινοβλαστών
 • Συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος
 • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα

 

Vital Recover K

Χρησιμοποιείται μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου και σώματος:
 • Εξαλείφει τους μώλωπες και τις ευρυαγγείες
 • Βοηθάει στην γρήγορη επούλωση του δέρματος
 • Ολοκληρώνει την θεραπεία
VitalK

Mesopistols

κατασκευή - προέλευση: Γαλλία


 • ULTIM: To ιδανικό πολυεργαλείο για κάθε ιατρό - θεραπευτή

 • Το μοναδικό mesopistol στον κόσμο με πρόγραμμα FILLERS

ULTIM: Με οθόνη ελέγχου και 3 Προγράμματα λειτουργίας

MESO:
5 ταχύτητες - επιλογή τεχνική Μεσοθεραπείας

EXPERT: Ιατρικές εφαρμογές.
Αισθητική δερματολογία (κυτταρίτιδα- λιποδιάλυση).
Ρευματολογία- τραυματολογία- ιατρική αθλητική.

FILLERS: Εμφυτεύματα - εύκολα και ανώδυνα
με μικρο-μασάζ της βελόνας για τέλεια αποτελέσματα.
Επιλογή τριών ταχυτήτων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: από 0,01 ml έως απεριόριστα

ΒΑΘΟΣ: από 1 έως 10 mm

Δεκτές όλες οι σύριγγες και βελόνες

Αυτόνομη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 ωρών
Λειτουργεί και κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μεσοθεραπεία με dermarollers

Τα συστατικά μεσοθεραπείας medex δεν είναι καταχωρημένα ως φάρμακα διότι δεν εμπεριέχουν φαρμακευτικές ουσίες δηλαδή έκδοχα και συντηρητικά μεταξύ άλλων, όπως συμβαίνει στα έτοιμα κοκτέιλ, και σε συνδυασμό με την υψηλή συμπύκνωσή του δικαίως θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή στην παγκόσμια αγορά. Η πρόσμειξη των ουσιών (κοκτέιλ) γίνεται λίγο πριν την εφαρμογή-θεραπεία.

Τα προϊόντα εφαρμόζονται με την τεχνική μικροενέσεων, χρησιμοποιώντας μικρές βελόνες (ινσουλίνης), ακίνδυνες και ανώδυνες. Η Medexhellas συστήνει η εφαρμογή των προϊόντων της να γίνεται με τη βοήθεια ενός Mesopistol (πιστόλι μεσοθεραπείας) από τον ιατρό – θεραπευτή σας, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορείτε ωστόσο να ακολουθήσετε την εναλλακτική μέθοδο “Roll-me-over” για ιδία χρήση στο σπίτι.

Με τη μέθοδο “Roll-me-over”, η Medexhellas πλέον δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εφοδιάζονται απευθείας τα προϊόντα Medex και, χρησιμοποιώντας το MEDEX-ROLLER (συσκευή με μικροβελόνες) να κάνουν μόνοι τους την εφαρμογή, ώστε να είναι απολύτως σίγουροι για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων

ΤΟΝΩΣΗ | ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ | ΣΥΣΦΙΞΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 • 1 MEDEX roller 0,5mm (πρόσωπο – λαιμός – ντεκολτέ)
 • 1 MEDEX roller  0,2mm (περιοχή ματιών)
 • 5 σύριγγες αναρρόφησης
 • 5 βελόνες
 • 5 Χ κρέμα Recover -K
 • 2 φιαλίδια υαλουρονικό
 • 3 φιαλίδια πολυβιταμίνες
 • 3 φιαλίδια DMAE
 • 2 φιαλίδια γλυκολικό
 • 2 φιαλίδια καφεΐνη

5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - 1 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | 240€

ΤΟΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 • 1 MEDEX roller 0,5mm (πρόσωπο – λαιμός – ντεκολτέ)
 • 1 MEDEX roller  0,2mm (περιοχή ματιών)
 • 5 σύριγγες αναρρόφησης
 • 5 βελόνες
 • 5 Χ κρέμα Recover -K
 • 5 φιαλίδια πολυβιταμίνες

5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - 1 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ΠΡΟΣΦΟΡΑ 110€

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 • 1 MEDEX roller 0,5mm (πρόσωπο – λαιμός – ντεκολτέ)
 • 1 MEDEX oller  0,2mm (περιοχή ματιών)
 • 3 σύριγγες αναρρόφησης
 • 3 βελόνες
 • 3 Χ κρέμα Recover -K
 • 2 φιαλίδια υαλουρονικό
 • 2 φιαλίδια γλυκολικό
 • 1 φιαλίδιο πολυβιταμίνες

3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - 1 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ΠΡΟΣΦΟΡΑ 140€

ΣΥΣΦΙΞΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 • 1 MEDEX roller 0,5mm (πρόσωπο – λαιμός – ντεκολτέ)
 • 1 MEDEX roller  0,2mm (περιοχή ματιών)
 • 5 σύριγγες αναρρόφησης
 • 5 βελόνες
 • 5 Χ κρέμα Recover -K
 • 5 φιαλίδια DMAE – Dimethylaminoe thanol

5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - 1 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | ΠΡΟΣΦΟΡΑ 130€

BODY | ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 • 1 MEDEX roller 1mm
 • 4 σύριγγες
 • 4 βελόνες
 • 4 Χ κρέμα Recover -K
 • 6 φιαλίδια καφεϊνη
 • 2 φιαλίδια γλυκολικό

4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - 2 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ | 120€

 • Όλα τα πακέτα Roll-me-over συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης και αντενδείξεις
 • Παράδοση: 1-2 ημέρες
 • Έξοδα αποστολής: 5€
 • Μπορειτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρειτε στην "επικοινωνία" και αφήνοντάς μας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας